Head tenisový bag PRO X L

Popis produktu:

Představujeme vám tenisovou tašku PRO X RACQUET BAG L, která je skutečným ztělesněním luxusu a dokonalosti.

 

Tato taška, navržená s pečlivou pozorností k detailu, je opatřena podpisem a logem legendárního Novaka Djokoviče, což odráží jeho neochvějnou snahu o dokonalost. Stejně jako Djokovič i HEAD neustále posouvá hranice inovací a tato taška není výjimkou. 

 

Vyzkoušejte vylepšenou verzi tašky na rakety, PRO X RACQUET BAG L, která se nyní může pochlubit elegantnějším a rafinovanějším tvarem vyzařujícím sofistikovanost. Díky vylepšenému polstrování a zesílené konstrukci nabízí bezkonkurenční stabilitu a ochranu. 

 

Uvolněte svůj potenciál s touto prostornou taškou, do které se vejde až 9 raket. Je vybavena technologií kontroly teploty CCT+, takže jedna z přihrádek chrání vaše rakety před extrémními teplotami. Kromě toho je taška vybavena samostatnou střední přihrádkou s odvětrávaným prostorem pro uložení oblečení nebo obuvi. Díky dvěma vnějším kapsám na příslušenství a dvěma vnitřním síťovaným kapsám na příslušenství si snadno uspořádáte své nezbytnosti, aby vše mělo své místo. 

 

Jako důkaz závazku společnosti HEAD k udržitelnosti je taška opatřena visačkou vyrobenou z recyklovaného papíru, připevněnou konopným provázkem. Navíc je dodávána v novém sáčku z recyklovaného plastu, což je příkladem naší snahy o redukci množství plastového odpadu. 

 

 

• Nový tvar

Nové polstrování a nová konstrukce pro větší stabilitu 

• Nové prémiové tkaniny 

• Luxusní trendy design 

• Prostor až pro 9 raket 

• Technologie kontroly teploty CCT+ chránící rakety 

• Visačka z recyklovaného papíru s provázkem z konopí

• V novém sáčku z recyklovaného plastu 

 

 

BARVY: thyme/black 

OBJEM (L): 80 

ROZMĚRY BAGU: 80*33*34 cm 

SLOŽENÍ MATERIÁLU (VNĚJŠÍ): 80% Polyester / 20% PU 

SLOŽENÍ MATERIÁLU (VNITŘNÍ): 70% Polyester / 30% TPE


3590,- Kč

2890,- s DPH


Dostupnost 2-5 prac. dnů
kusů: