Yonex tenisová raketa VCORE PRO 97 LITE - 290g

Popis produktu:

Rakety řady VCore Pro obsahují revoluční grafit Namd.

Jedná se o vylepšenou konstrukci krku rakety, která se vyznačuje optimálním točivým momentem spojeným se strukturou průchodky, která podporuje efektivní přenos energie pro ještě vyšší rotaci míče, což má za následek 4% větší rotaci, 2,7% vyšší rychlost a o 10 cm vyšší odrazivost. Skvělá kontrola rakety, vyšší odskok, vysoká rychlost a drtivá síla, to vše můžete očekávat od série raket YONEX NEW VCORE PRO. Díky novému materiálu Namd a vylepšenému designu krčku rakety je agresivní spin největší zbraní této řady. 

 

Technické parametry

Hmotnost rakety

290 g

Velikost gripu

G1, G2, G3, G4

Barva

zelená

Velikost hlavy

97 sq.inch

Vyvážení rakety

325 mm

Délka rakety

27.0 inch

Materiál

BLACK MICRO CORE, H.M. Graphite, Namd, VDM

Šířka rámu

20.0 mm / 20.0 mm / 20.0 mm

Hustota výpletu

16/19

 

Technologie rakety

ISOMETRIC - Vytvořený společností Yonex v roce 1980. Průlomová technologie zvyšující Sweet Spot (optimální úderová plocha) až o 7%. 

VDM (Vibration Dampening Mesh) - Tento pružný materiál ze síťoviny je integrován do rukojeti a snižuje nežádoucí vibrace až o 30%.

3D VECTOR SHAFT - Hlubší drážky v 3D Vector Shaftu zlepšují tuhost rakety, eliminují kroucení rámu a o 20% tak zvyšují jeho čelní stabilitu v porovnání s běžnou raketou. 3D Vector Shaft přináší precizní kontrolu a větší „bite“ vašich úderů.

LOCK BOOSTER System - Nový Lock Booster System s větším počtem průchodek směrem k vrcholu rakety. Výplet je v průchodkách skvěle zasazen a tím zajistí větší sílu a úžasnou rotaci Vašich míčků.

SUPER CUSHION GRIP - Super Cushion Grip minimalizuje vibrace při úderech a tím pomáhá společně se Shockless Grommet v lepší ochraně zápěstí, lokte a ramene.

NAMD - Jedná se o zcela nový materiál, který výrazně zlepšuje přilnavost grafitových vláken a pryskyřice připojením nanomaterálů přímo k těmto grafitovým vláknům. Namd kombinuje měkké a tvrdé "vlastnosti", dává shaftu větší pružnost a odolnost vůči kroucení a napomáhá tak k agresivním úderům a útočným spinům.

BLACK MICRO CORE - Nové grafitové a elastické částice byly zakomponovány do materiálu na horní straně hlavy rakety. Zlepší se tak čelní stabilita rakety a materiál díky své vyšší hustotě velmi dobře tlumí nežádoucí vibrace při úderu.


5400,- Kč

3899,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L3
kusů: