Yonex tenisová raketa VCORE 100 - 300g

Popis produktu:

Již sedmá generace oblíbené série YONEX - VCORE.

Tato ikonická raketa je ideální pro pokročilé a závodní hráče, kterým nabídne novou úroveň spinu, razance a zároveň maximální kontrolu nad jejich hrou.

Koncept vývoje se nesl v duchu zlepšení topspinové hry, ovladatelnosti a stability. Ovladatelnost – díky minimalizovanému odporu získáváme rychlou a obratnou raketu, snapback – rychlejší snapback struny vytvoří lepší spin, kroucení – zhotovením stabilnějšího rámu (méně kroucení) získáváme větší kontrolu.

Nejzajímavější novinkou je bezesporu nový materiál: Silicone Oil Infused Grommet. Tímto speciálním olejem jsou naplněny průchodky, což díky menšímu tření umožní raketě rychlejší ohnutí a návrat do původní polohy. Díky tomu se zvyšuje snapback při odpalu a snadněji se tak dosáhne perfektního spinu.

Po předchozí sérii zůstávají raketám aerodynamické technologie AERO TRENCH a AERO FIN. Díky užším průchodkám dochází ke sníženému odporu vzduchu, což zvyšuje rychlost rámu a umožňuje lepší ovladatelnost.

 

Technické parametry

Hmotnost rakety

300 g

Velikost gripu

G2, G3, G4

Barva

červená

Velikost hlavy

100 sq.inch

Vyvážení rakety

320 mm

Délka rakety

27.0 inch

Materiál

2G-Namd Flex Force, H.M. Graphite, VDM

Šířka rámu

25.3 mm / 25.3 mm / 22.0 mm

Hustota výpletu

16/19

 

Technologie rakety

ISOMETRIC - Vytvořený společností Yonex v roce 1980. Průlomová technologie zvyšující Sweet Spot (optimální úderová plocha) až o 7%. 

AEROFIN - Pro rychlejší ovladatelnost a švih. Speciální drážky ve spodní části hlavy rakety pro rychlejší údery a spin. 

AERO TRENCH - K dosažení vyšší rychlosti hlavy rakety při spinových úderech a snížení odporu vzduchu ukrytím průchodek v horní části hlavy rakety. 

LINER TECH - Napomáhá k optimalizaci úderů, které jsou zasaženy mimo střed rakety. 

VDM (Vibration Dampening Mesh) - Tento pružný materiál ze síťoviny je integrován do rukojeit a snižuje nežádoucí vibrace až o 30%.

2G-NAMD FLEX FORCE - Oproti běžnému grafitu, který při velmi vysoké rychlosti švihu tuhne, je zcela nový materiál NAMD schopen držet vynikající pružnost i při tvrdém nárazu míčku do rakety. Flex Force grafit má strukturu nanotrubiček, které udržují grafit pohromadě a snižují nežádoucí ztráty energie. 


7300,- Kč

5649,- s DPH

Cena od 2 kusů:
5449,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: