Yonex tenisová raketa EZONE 100SL - 270g

Popis produktu:

Již sedmá generace raket EZONE se pyšní maximálním pohlcením nežádoucích vibrací a největším sweet spotem v historii této řady.

Rozšířením rakety v poloze 3 a 9 hodin a změnou úhlů v AERO rámu vzniká lepší cit při odpalu a to i při nečistě trefených úderech. Pro lepší komfort a stabilitu rámu je v této sérii použit nový materiál TORYACA M40X - velmi pevné a zároveň pružné karbonové vlákno, a zároveň Vibration Dampening Mesh pro minimalizaci nežádoucích vibrací. S raketou hrají například: N. Osaka, C. Ruud, B. Bencic či N. Kyrgios.

 

Technické parametry 

Hmotnost rakety 270 g
Tuhost rámu  
Barva sky blue
Velikost hlavy 100 sq.inch
Vyvážení rakety 330 mm
Délka rakety 27 inch
Materiál H.M. Graphite, 2D-Namd SPEED, VDM
Šířka rámu 23.8 mm / 26.5 mm / 22.5 mm
Hustota výpletu 16/18

Technologie rakety

 

ISOMETRIC - Vytvořený společností Yonex v roce 1980. Průlomová technologie zvyšující Sweet Spot (optimální úderová plocha) až o 7%. 
 
LINER TECH - Napomáhá k optimalizaci úderů, které jsou zasaženy mimo střed rakety. 
O.P.S. - Nová technologie firmy Yonex. Kulatější hrany shaftu poskytují ideální míru jeho ohybu a širší čelo shaftu zvyšuje celkovou stabilitu rámu. Výsledkem je delší setrvání míče na výpletu, což umožňuje vyšší rotaci úderů a především lepší kontrolu úderů.
 
VDM (Vibration Dampening Mesh) - Tento pružný materiál ze síťoviny je integrován do rukojeit a snižuje nežádoucí vibrace až o 30%.
 
2G-Namd SPEED - Technologie pro zlepšený pocit a vyšší rychlost míče. Grafitová vlákna v raketě jsou vázána uhlíkovou strukturou nanotrubiček. Snižují energetické ztráty, což umožňuje převést energii do úderu. 
 
AEROSHAPE - Pro komfortnější pocit ze hry je rám rakety Aeroshape zkonstruován v každé části pod rozdílným úhlem. Spodní část je tvrdší a tím pádem stabilnější, naopak horní část je stavěna pro více komfortu...
 
SHAFT DESIGN  Pro zlepšenou stabilitu a výkon. 

6500,- Kč

5049,- s DPH

Cena od 2 kusů:
4700,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L0
kusů: