Dunlop tenisová raketa FX 500 2023

Popis produktu:

Raketa FX 500 je všestrannou, obratnou a výkonou raketou.

Pokud hrajete útočnou hru, máte nyní raketu se skvělou razancí a rychlostí, se skvělým spinem, která vás podpoří a odpustí i malé nepřesnosti při úderech mimo střed. Jedná se nejlepší všestrannou raketu v této řadě.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 300 g 

VZOR VÝPLETU: 16x19

VELIKOST HLAVY: 645 cm²  

VYVÁŽENÍ: 320 mm 

DÉLKA: 686 mm  

RÁM: 23-26-23 mm

TUHOST: 69

 

POUŽITÉ TECHNOLOGIE

Sonic Core a Infinegry BASF = Pro tvrdší a čistší údery

Sonic Core jádro rámu vyrobené z Infinergy tlumí nárazový šok a snižuje vibrace rámu až o 37%, což poskytuje  vynikající cit a pohodlí při úderu. Speciální pěna vyvinutá firmou BASF je první světovou E-TPU pěnou poskytující mnohem lepší odrazové vlastnosti oproti původním materiálům Sonic Core. Zvyšuje odraz až o 46 % oproti standardním materiálům.

Power Grid Stringtech = Lepší kontrola, větší razance a rotace
Moderní hráči používají větší spin, zasahují míč směrem k horní části hlavy rakety. PowerGrid StringTech vytváří o 30% větší sweetspot posunutý k horní části hlavy a následně rovnoměrně rozděluje sílu přes celý výplet. Díky tomu získáte lepší kontrolu, razanci a více rotace.

Power Boost Groove = Hrajte se zvýšenou razancí, větším sweet spotem a větším komfortem
Nová struktura průchodky vyvažuje razanci a pohodlí. Pod páskou průchodky ja zabudována nová přesná drážka. Díky tomu se tak zvětšuje Sweet Spot. Dále je dosaženo většího výkonu s větším komfortem.

Power Boost Frame Geometry = Pro větší razanci a stabilitu
Hrajte údery s větší razancí, pohodlností a kontrolou díky tenčí přední hraně rámu. To dále umožňuje větší tuhost rámu a což zlepšuje sweet spot. Tento moderní aerodynamický tvar rámu má ostřejší hrany, dosahuje rychlejší a čistší úder.

Flex Touch Resin = Zvyšuje dotek a cit úderu
Nový materiál vyvinutý společností KURARAYPLASTICS CO. LTD. Jedná se o unikátní termoplastickou elastomerovou směs. Slouží pro vysokou pružnost a tlumení vibrací. 


5390,- Kč

4490,- s DPH

Cena od 2 kusů:
4390,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: