Tecnifibre tenisová raketa TF-X1 270 V2 2024

Popis produktu:

Nová generace raket Tecnifibre TF-X1 270 V2. Je vhodná pro mírně či středně pokročilé hráče. Disponuje unikátním tlumičem vibrací X-Damp.

Druhá generace raket tohoto modelu s širším rámem pro ještě více stability snadné síly. Byla vylepšena zejména tuhost rakety. Jedinečné řešení společnosti Tecnifibre: X-Damp, technologie vyvinutá ve spolupráci s laboratoří TecniLab, která řeší problém vibrací a poskytuje maximální pohodlí. Tvar rámu byl optimalizován díky zaobleným a zesíleným částem pro větší sílu a stabilitu. Technologie Isoflex, proměnlivá tuhost po celém obvodu hlavy, rozšiřuje sweetspot a odpouští nečisté zásahy míčku mimo střed. TF-X1 270 je určena zejména pro mírně či středně pokročilé tenisové hráče. S hmotností 270 g, vzorem strun 16x19 a velikostí hlavy 645 cm² jde o velmi pohodlnou tenisovou raketu.

 

Technické parametry
Hmotnost: 270 g
Velikost hlavy: 645 cm2
Vyvážení: 330 mm
Délka: 685 mm
Počet strun: 16x19
 
Použité technologie
  • IsoFlex - Speciální otvory IsoFlex v průchodkách rámu rakety umožňují výpletu větší rozsah pohybu při zásahu míčku. Díky tomu je výplet dynamičtější, generuje více energie, spinu a míček díky tomu zůstává déle na strunách pro více kontroly.
  • XDamp - Speciální llumič se skládá z 20 g ocelového špuntu, který se nachází ve spodní části držadla a je obalený elastickým materiálem. Absorbuje vibrace až o 36% oproti normálním systémům.

4539,- s DPH

Cena od 2 kusů:
4339,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L1
kusů: