Tecnifibre tenisová raketa T-FIGHT 305 ISO

Popis produktu:

Nová generace tenisové rakety Tecnifibre T-FIGHT 305 ISO je výborná volba pro závodní hráče, kteří vyžadují velkou stabilitu a přesnost. 

Společnost Tecnifibre si dala za cíl vyvinout tento rám pro hráče, kteří rádi hrají s dynamickou kontrolou. Dále došlo k vyvinutí unikátní patentové technologie TecniLab, které jsou součástí tohoto rámu: RS Section a Isoflex.  Dále Tecnifibre integroval technologii ISOFLEX do rámu T-Fight jako další patentovanou technologii.

ISOFLEX je evoluční technologie nacházející se v rámu kolem rakety a zlepšuje hratelnost a stabilitu. Krček rámu je vylepšen technologií RS Section a rám je díky ní stabilnější. Samotný rám je vybaven speciálním vzorem strun 18x19, který poskytuje dokonalý kompromis kontroly a spinu.

Model Tecnifibre ISO 305 poskytuje dokonalou kombinaci síly a kontroly, ISOFLEX, evoluční tuhostí rámu pro zvýšení hratelnosti a stability, a vzorem strun 18x19, který je otevřenější než běžný 18x20 pro větší sílu a spin, a je určen pro špičkové závodníky, kteří hledají prvky stability, citu a kontroly.

 
 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 305 g

VZOR VÝPLETU: 18/19

VELIKOST HLAVY: 630 cm²  

VYVÁŽENÍ: 333 mm 

DÉLKA: 685 mm 


5390,- Kč

4849,- s DPH

Cena od 2 kusů:
4600,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: