Dunlop tenisová raketa FX 500 TOUR 2023

Popis produktu:

Raketa Dunlop FX 500 Tour je nejtěžší raketa v této řadě zaměřená zejména na výkon/rychlost a větší oblast sweetspotu.

Dále kombinuje rychlost, sílu a pohodlí s přidanou kontrolou, abyste svou hru opravdu vylepšili. Všestrannost FX 500 Tour znamená, že každá část vaší hry dostane podporu. Je ideální pro závodní až pokročilé hráče preferující razanci za předpokladu perfektní kontroly. 

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 305 g 

VZOR VÝPLETU: 16x19

VELIKOST HLAVY: 632 cm²  

VYVÁŽENÍ: 315 mm 

DÉLKA: 686 mm  

RÁM: 21-23-21 mm

TUHOST: 66

 

POUŽITÉ TECHNOLOGIE

Sonic Core a Infinegry BASF = Pro tvrdší a čistší údery

Sonic Core jádro rámu vyrobené z Infinergy tlumí nárazový šok a snižuje vibrace rámu až o 37%, což poskytuje  vynikající cit a pohodlí při úderu. Speciální pěna vyvinutá firmou BASF je první světovou E-TPU pěnou poskytující mnohem lepší odrazové vlastnosti oproti původním materiálům Sonic Core. Zvyšuje odraz až o 46 % oproti standardním materiálům.

Power Grid Stringtech = Lepší kontrola, větší razance a rotace
Moderní hráči používají větší spin, zasahují míč směrem k horní části hlavy rakety. PowerGrid StringTech vytváří o 30% větší sweetspot posunutý k horní části hlavy a následně rovnoměrně rozděluje sílu přes celý výplet. Díky tomu získáte lepší kontrolu, razanci a více rotace.

Power Boost Groove = Hrajte se zvýšenou razancí, větším sweet spotem a větším komfortem
Nová struktura průchodky vyvažuje razanci a pohodlí. Pod páskou průchodky ja zabudována nová přesná drážka. Díky tomu se tak zvětšuje Sweet Spot. Dále je dosaženo většího výkonu s větším komfortem.

Power Boost Frame Geometry = Pro větší razanci a stabilitu
Hrajte údery s větší razancí, pohodlností a kontrolou díky tenčí přední hraně rámu. To dále umožňuje větší tuhost rámu a což zlepšuje sweet spot. Tento moderní aerodynamický tvar rámu má ostřejší hrany, dosahuje rychlejší a čistší úder.

Flex Touch Resin = Zvyšuje dotek a cit úderu
Nový materiál vyvinutý společností KURARAYPLASTICS CO. LTD. Jedná se o unikátní termoplastickou elastomerovou směs. Slouží pro vysokou pružnost a tlumení vibrací. 


5590,- Kč

4590,- s DPH

Cena od 2 kusů:
4490,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: