Head juniorská tenisová raketa EXTREME JR. 2022

Popis produktu:

Ke každé raketě vypletení + MSV výplet zdarma!

Model EXTREME JR je lehčí a snáze ovladatelný než řada EXTREME pro dospělé a nabízí dokonalou kombinaci rotace a výkonu pro ambiciózní začínající juniory.

Kromě svěžího designu, který jistě zaujme, byla tato vysoce výkonná raketa vylepšena inovativní technologií Auxetic pro vynikající a ostrý pocit při úderu. Vzor výpletu 16/19 vám pomůže generovat extra spin, a proto je raketa EXTREME JR dokonalý stroj na spin. Výkon jde ruku v ruce se svěžím a odvážným designem.


• Nová technologie Auxetic poskytuje vynikající procítění úderu 
• Extrémní rotace pro výkonnostní hráče 
• Raketu používá také Matteo Berrettini
• Odvážný nový design

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 240 g /8.5 oz

VZOR VÝPLETU: 16/19 

VELIKOST HLAVY: 645 cm² / 100 in² 

VYVÁŽENÍ: 325 mm / 0,5 in HL 

DÉLKA: 660 mm / 26.0 in 

 

POUŽITÉ TECHNOLOGIE

Auxetic

Auxetic

Auxetic je inovativní technologie společnosti HEAD využívaná v raketových sportech. Jedná se o konstrukční techniku, jejíž historie sahá až do 70. let 20. století. Technologie Auxetic zlepšuje vnímání zásahu rakety.  Aktivně reaguje a zároveň poskytuje super přesnou zpětnou vazbu v reálném čase. Auxetická technologie nerozšiřuje sweetspot, ale vede k většímu pocitu zásahu a přímé reakci i u mírně excentrických zásahů. Nachází se v krčku tenisové rakety. 

 

Graphene 

Grafen je strategicky umístěn ve většině našich raket a zpevňuje rám, zajišťuje větší stabilitu a optimalizuje přenos energie z rakety na míč.


2490,- Kč

2239,- s DPH

Cena od 2 kusů:
2239,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L00
kusů: