Wilson juniorská tenisová raketa BLADE V9 26

Popis produktu:

Zbrusu nová generace juniorského modelu rakety Wilson Blade 26 V9.

Nová již 9. generace oblíbeného modelu Blade je tady! Raketa je ideální pro juniory ve věku od 10 do 12 let, kteří hledají rádi rozvíjí své údery. Řada je velmi často využívána hráči ATP a hráčkami WTA. Rakety byly vylepšené o nové technologie. Dále byl přepracován vzhled podle ostatních modelů Wilson. Raketa je ideální pro pokročilé a zkušené závodní hráče se spinovým vzorem výpletu. Technologie FortyFive pro ještě lepší cit, perfektní razanci a přesnost. 

Modelová řada Blade se vyznačuje oslnivou kombinací flexibility a stability. Tu oceníte zejména při aktivní až agresivní hře jak od základní čáry, tak i na síti. Technologie DirectConnect přispívá tuhosti rámu a přidává více citu do držadla. Patent technologie FortyFive° zvyšuje flexibilitu a stabilitu rámu k vytvoření propojenějšího dojmu při kontaktu s míčkem. Technologie grafitu Braided Graphite v konstrukci rakety snižuje přenos vibrací a zlepšuje cit pro míč. 

Technologie Parallel Drilling nabízí ještě více komfortu, zvětšuje sweet spot a zlepšuje celkový cit. Díky Top-grip-taper je raketa lépe ovladatelná zejména při obouručném backhandu. 

Zcela nový design v modro-zelené, který v závislosti na natočení vůči světlu mění barvu rakety. 

 

Hráči ATP: Aryna Sabalenka, Stefanos Tsitsipas, Ema Raducanu, Madison Keys

 

Technické parametry

Velikost hlavy: 645 cm2

Váha: 255 gr

Napletení: 16x19 (otevřené napletení oproti modelu 18x20 davá více síly)

Balance: 320 mm

Délka: 63,5 cm


3140,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L0
kusů: