Wilson juniorská tenisová raketa BLADE V9 25

Popis produktu:

Zbrusu nová generace juniorského modelu rakety Wilson Blade 25 V9.

Nová již 9. generace oblíbeného modelu Blade je tady! Raketa je ideální pro juniory ve věku od 8 do 10 let, kteří hledají rádi rozvíjí své údery. Přispívá k všestranné hratelnosti. Řada je velmi často využívána hráči ATP a hráčkami WTA. Rakety byly vylepšené o nové technologie. Dále byl přepracován vzhled podle ostatních modelů Wilson. Raketa je ideální pro pokročilé a zkušené závodní hráče se spinovým vzorem výpletu. Technologie FortyFive pro ještě lepší cit, perfektní razanci a přesnost. 

Modelová řada Blade se vyznačuje oslnivou kombinací flexibility a stability. Tu oceníte zejména při aktivní až agresivní hře jak od základní čáry, tak i na síti. Technologie DirectConnect přispívá tuhosti rámu a přidává více citu do držadla. Patent technologie FortyFive° zvyšuje flexibilitu a stabilitu rámu k vytvoření propojenějšího dojmu při kontaktu s míčkem. Technologie grafitu Braided Graphite v konstrukci rakety snižuje přenos vibrací a zlepšuje cit pro míč. 

Technologie Parallel Drilling nabízí ještě více komfortu, zvětšuje sweet spot a zlepšuje celkový cit. Díky Top-grip-taper je raketa lépe ovladatelná zejména při obouručném backhandu. 

Zcela nový design v modro-zelené, který v závislosti na natočení vůči světlu mění barvu rakety. 

 

Hráči ATP: Aryna Sabalenka, Stefanos Tsitsipas, Ema Raducanu, Madison Keys

 

Technické parametry

Velikost hlavy: 645 cm2

Váha: 245 gr

Napletení: 16x19 (otevřené napletení oproti modelu 18x20 davá více síly)

Balance: 310 mm

Délka: 63,5 cm


3140,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L0
kusů: