Babolat tenisová raketa PURE STRIKE 98 18X20 2024

Popis produktu:

Chcete mít absolutní kontrolu nad míčem a hrou? Tenisová raketa Pure Strike 18/20 byla navržena pro vás a pro šampiony, jako je Dominic Thiem. Raketa je ideální pro hráče, kteří hledají extrémní kontrolu.

Díky hustšímu vzoru strun je tato tenisová raketa ideální pro agresivní hráče, kteří chtějí větší stabilitu a větší konzistenci při úderech do míče. Čtvrtá generace tenisové rakety Pure Strike těží z nejlepších technologií, které zajišťují větší kontrolu a cit při úderu, takže můžete míček vždy trefit do cílových oblastí. 

Nový model Pure Strike je speciálně navržen tak, aby vám poskytl ještě větší kontrolu při každém úderu. Díky hybridnímu paprsku, užšímu vzoru strun a měkčímu rámu vám nový Pure Strike poskytne bezkonkurenční kontrolu. Můžete se plně věnovat míčku a převzít kontrolu nad hrou.

Rádi cítíte spojení mezi rukama a raketou v okamžiku úderu? Nová raketa Pure Strike vám díky strategicky umístěným lněným vláknům (v rukojeti) a nášivkám SMAC (v rámu na 3. a 9. hodině) poskytne čistý pocit jako prodloužení vaší ruky. Přírodní lněná vlákna filtrují nežádoucí vibrace a vytvářejí měkčí zvuk při úderu.

 

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 305 g
VZOR VÝPLETU: 18/20
VELIKOST HLAVY: 630 cm²
VYVÁŽENÍ: 320 mm
DÉLKA: 685 mm

 

POUŽITÉ TECHNOLOGIE

NFTECHPřídavek přírodních lněných vláken umístěných na 3/9h rakety. Dále zajišťuje optimální filtraci vibrací pro čistý pocit při úderu. Len také vytváří tlumený zvuk pro ještě kontrolovanější pocit.

CONTROL FRAME TECHNOLOGYTato technologie, vyvinutá pro maximální kontrolu, kombinuje stabilitu čtvercového rámu s dynamikou standardního eliptického rámu.

FSI CONTROL (Frame String Interaction Control) -  Jedná se o technologii, která kombinuje užší vzor strun (pro větší kontrolu) se systémem Woofer, který prodlužuje dobu kontaktu mezi míčkem a strunami pro větší cit.


5899,- s DPH

Cena od 2 kusů:
5699,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: