2x Yonex VCore 98 - 305g + 1x Bag Scarlet 9R

Popis produktu:

Akční balíček! 

Již sedmá generace oblíbené série YONEX - VCORE.

Tato ikonická raketa je ideální pro pokročilé a závodní hráče, kterým nabídne novou úroveň spinu, razance a zároveň maximální kontrolu nad jejich hrou.

Koncept vývoje se nesl v duchu zlepšení topspinové hry, ovladatelnosti a stability. Ovladatelnost – díky minimalizovanému odporu získáváme rychlou a obratnou raketu, snapback – rychlejší snapback struny vytvoří lepší spin, kroucení – zhotovením stabilnějšího rámu (méně kroucení) získáváme větší kontrolu.

Nejzajímavější novinkou je bezesporu nový materiál: Silicone Oil Infused Grommet. Tímto speciálním olejem jsou naplněny průchodky, což díky menšímu tření umožní raketě rychlejší ohnutí a návrat do původní polohy. Díky tomu se zvyšuje snapback při odpalu a snadněji se tak dosáhne perfektního spinu.

Po předchozí sérii zůstávají raketám aerodynamické technologie AERO TRENCH a AERO FIN.Díky užším průchodkám dochází ke sníženému odporu vzduchu, což zvyšuje rychlost rámu a umožňuje lepší ovladatelnost.

Technické parametry

Hmotnost rakety

305 g

Velikost gripu

G2, G3, G4

Barva

červená

Velikost hlavy

98 sq.inch

Vyvážení rakety

315 mm

Délka rakety

27.0 inch

Materiál

2G-Namd Flex Force, H.M. Graphite, VDM

Šířka rámu

23 mm / 23.0 mm / 21.0 mm

Hustota výpletu

16/19

+

Taška z řady Pro Series, do které bez problému uložíte všechno své sportovní vybavení. Ideální k raketám VCore Scarlet!

Vhodný pro badminton, tenis i squash. Jedná se o středně velký bag od firmy Yonex - je vhodný pro přenos devíti raket. Má tři velká oddělení, ze kterých je jedno vybaveno Thermo funkcí, takže ochrání Vaše rakety před nechtěnými výkyvy teplot. Samozřejmostí je speciální odvětrávaná kapsa pro boty a menší kapsička na drobnosti. 

 

Počet raket: 9 


18100,- Kč

12300,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: