2X Head GRAVITY TEAM 2023 + 1x Bag PRO X DUFFLE BAG L

Popis produktu:

AKČNÍ BALÍČEK!

Využijte skvělou sílu s novou verzí rakety GRAVITY TEAM, která disponuje nejnovější technologií Auxetic  tenisového bagu za zvýhodněnou cenu.

Výsledkem je vynikající procítění úderu a lepší zážitek ze hry. Raketa, která je lehčí něž některé další modely řady GRAVITY, je určena pro týmové hráče nové generace s agresivním stylem hry. Má výraznou, kulatou hlavu, která je pro tuto řadu charakteristická, a poskytuje kontrolu, flexibilitu a toleranci, kterou k poražení protihráče potřebujete. Technologie Auxetic poskytuje při každém úderu lepší procítění a odezvu. S raketou, kterou používá Alexander Zverev můžete mít při hře naprostou sebejistotu. Raketa se chlubí novým asymetrickým provedením charakteristického obráceného designu GRAVITY v ultramoderním, nepřehlédnutelném stylu, s odlišnými barvami na každé straně.

• Inovativní technologie Auxetic umožňuje vynikající procítění úderu
• Lehčí než některé ostatní modely řady GRAVITY
• Pro mladé týmové hráče s agresivním stylem hry
• Velký sweetspot poskytuje kontrolu, flexibilitu a toleranci
• Výrazný kulatý tvar
• Raketu používají také Alexander Zverev, Andrej Rubljov
• Nový a asymetrický obrácený design

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

CPI: 600

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 285 g / 10.1 oz

VZOR VÝPLETU: 16/20

VELIKOST HLAVY: 670 cm² / 104 in² 

VYVÁŽENÍ: 325 mm 

DÉLKA: 685 mm / 27.0 in 


Tohle není žádná běžná taška na rakety. TAŠKA NA RAKETY PRO X DUFFLE BAG L je vyrobená z recyklovaných PET lahví a nemá tvar tradiční tašky na rakety. 

Zato má moderní, městský vzhled, který vás potěší na kurtech nebo ve městě. Tašku podporovanou Alexanderem Zverevem si oblíbí ti, kdo hrají s raketami GRAVITY, ale také hráči, kterým záleží na životním prostředí stejně jako na stylu, a také každý, kdo vyžaduje moderní a multifunkční tašku.

PRO X DUFFLE BAG L je o něco menší než PRO X DUFFLE BAG XL BK. Má také nastavitelné oddělovače, které se uvnitř připevňují k suchým zipům, které jsou bezpečné pro oblečení. Do tašky se vejde až šest raket a najdete v ní i přihrádku na obuv a několik vnitřních a vnějších kapes na příslušenství. PRO X DUFFLE BAG L má nastavitelné popruhy jako u batohu, takže se jedná o vysoce funkční tašku. PRO X DUFFLE BAG L je důkazem, že značka HEAD si uvědomuje odpovědnost za větší udržitelnost a pomáhá chránit planetu.


• Vyrobena z recyklovaných PET lahví
• Lze snadno přizpůsobit díky nastavitelným oddělovačům
• Pojme až 6 raket
• Cedulka z recyklovaného papíru s provázkem z konopí

 

BARVY: black 

OBJEM (L): 67 

ROZMĚRY BAGU: 71 x 30.5 x 42 cm 

SLOŽENÍ MATERIÁLU (VNĚJŠÍ): 80% PU / 20% r-PET 

SLOŽENÍ MATERIÁLU (VNITŘNÍ): 100% r-PET


16490,- Kč

13500,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L1
kusů: