2x Babolat Pure Aero Team + Bag Pure Aero X12 2023

Popis produktu:

Akční balíček! 

Stále hledáte způsob, jak rozhýbat soupeře a ovládnout hru? Nový model Pure Aero 2023 je opět vyvinut s novým přístupem zaměřeným na vás!

Společnost BABOLAT vytvořila tuto 8. generaci spinové rakety na základě pozorování hry každého hráče a díky tomuto pozorování lépe zareagovala na profil hráče, který hledá spin: V závislosti na vaší morfologii, úderu a řeči vašeho těla našli odpověď, jak lehce odhalit spin, který je ve vás! Vyberte si model Pure Aero stejně tak jako Rafael Nadal, Leylah Fernandez, Felix Auger-Aliassime nebo Carlos Alcaraz a ovládněte svůj spin! Buďte součástí týmu PURE AERO!!

 

Technické parametry

Délka: 686 mm

Hmotnost rámu: 280g

Velikost hlavy: 645 cm2

Vzor výpletu: 16x19

Vyvážení: 330 mm 

+

Tenisová taška Babolat Pure Aero x12 byla navržena pro špičkové hráče. 

Má dvě přihrádky s izotermickou ochranou (v aktualizované bílé barvě, protože Babolat již nepoužívá barvivo, aby byl udržitelnější). Do každé přihrádky se vejde až 5 raket, zatímco prostřední přihrádka je stejně velká a je v ní místo i pro 5 raket nebo v ní lze nosit další vybavení. K dispozici jsou vnější kapsy s vnitřními organizačními prvky pro vaše menší předměty a příslušenství, stejně jako odvětrávaná kapsaideální pro přenášení bot nebo špinavého vybavení. Cestování s touto taškou bude pohodlné, když využijete přiložené polstrované popruhy batohu a díky rychlým úchytům ji snadno uchopíte a vyrazíte. Pokud máte tenis v krvi, je tato taška určena právě vám!

 

Rozměry: 30 x 16,5 x 14 cm

Počet raket: 12


16890,- Kč

13490,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L4
kusů: