Babolat tenisová raketa PURE DRIVE 2021

Popis produktu:

Raketa Babolat Pure Drive 2021 je pravidelně inovována na základě změn ve hře, ale současně zachovává svůj původní charakter.

Týmy Babolatu pracovali na její výbušnosti k doplnění její charakteristické síly. Přidáním stability při nárazu raketa Pure Drive umožňuje energičtější return, zvláště při úderech mimo sweetspot. Výsledná vyšší rychlost míčů přináší hráčům vítězné údery v každé situaci. V DNA  rakety Pure Drive je síla v každém úderu. Její unikátní genetický kód je také  vynikající stabilita a eliptický tvar rámu, odolný proti ohýbání. To vše pro ideální sílu. Raketa Pure Drive 2021 disponuje dvěma novými technologiemi zlepšujícími výkon. 

 

Technické parametry 

Váha: 300 g

Velikost hlavy: 100 sq.in.

Vyvážení: 320 mm

Délka: 685 mm

Vzor strun: 16x19

 

Použité technologie 

HTR (High Torsional Rigidity) - systém vyšší torzní stability pro efektivnější  základní údery a optimální sílu při returnu. Tato odolnost vůči rotaci přináší větší toleranci u úderů mimo střed rakety. Tento systém spolu s ověřenou sílou rakety poskytuje v nové Pure Drive údery silné a výbušné jako nikdy dřív. 

 

SWX (Smac Wrap eXtended) - filtry vibrací, ponechávající pouze ty, které dávají hráčům nejlepší pocit. S touto technologií nabízí raketa Pure Drive nepřekonatelný pocit při každém úderu.


6295,- Kč

4790,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: