Babolat tenisová raketa Evo Aero 2023

Popis produktu:

Tenis je pro vás hra, ale také sport, který je o radosti, výzvě a pohybu. Díky tomu jsme raketu Babolat Evo Aero navrhli tak, aby měla vše co potřebujete k rychlému pokroku a zároveň zábavě na kurtu.

Tato tenisová raketa má vylepšený rám, který nabízí dokonalou rovnováhu mezi výkonem a pohodlím při každém úderu. Přepracována byla také hlava, takže je snadné dávat míčku rotaci. Díky svému modernímu, sportovnímu designu vám tato raketa pomůže dosáhnout na kurtu dobrých výkonů a vypadat dobře! Každá tenisová raketa Evo je dodávána s gripem Syntec Evo, který je měkký a odpružený a zaručuje tak maximální pohodlí při každém úderu.

 

Technické parametry

Délka: 685 mm

Hmotnost rámu: 275g

Velikost hlavy: 660 cm2

Vzor výpletu: 16x18

Vyvážení: 320 mm 

 

Použité technologie

  • Řekli jste nám, že pro svou hru potřebujete sílu. Proto jsme pro vás navrhli dokonalou raketu se zcela novým konceptem nazvaným Easy Power. Díky této nové konstrukci s hlavou o velikosti 102 cm2 (660 cm2) nebylo nikdy tak snadné poslat míček zpět na dlouhou vzdálenost silným úderem.
  • Naši inženýři technologii SMAC EX zdokonalili, aby co nejlépe využili její potenciál. Viskoelastický materiál na čtyřech klíčových místech kolem aeromodulárního rámu (3"/6"/9"/12") tlumí vibrace a ztišuje zvuk míčku dopadajícího na struny. Díky tomu je hra příjemná a pohodlná.
  • Aerodynamický rám Evo Aero s úplně novým vzorem strun 16x18 umožňuje snadnější rotaci míčku při každém úderu a pomáhá vám cítit se jistěji. Díky extra trampolínovému efektu získáte více síly, ale odčerpáte méně energie.

4290,- Kč

3649,- s DPH

Cena od 2 kusů:
3450,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: