Babolat tenisová raketa Pure Drive 30th Anniversary

Popis produktu:

Legendární raketa Babolat Pure Drive je tady!! 

DNA společnosti Babolat vždy spočívala v analýze změn ve hře a v poskytování nejlepších řešení pro potřeby tenistů s cílem překonávat trendy a vytvářet nové. V 90. letech dominovaly tenisu rakety s malou hlavou a hranatým rámem zaměřené na kontrolu, ale v roce 1994 Babolat vytvořil model Pure Drive! Tenisovou raketu s velikostí hlavy 645 cm² a eliptickým průřezem, která měla generovat sílu a změnit pravidla hry. O 4 roky později vyhrál Carlos Moya svůj 1. grandslam na antuce s dnes již ikonickou raketou Pure Drive. Byl to první z mnoha úspěchů této tenisové rakety na profesionální i amatérské úrovni. Dnes slaví raketa Pure Drive 30. výročí svého vzniku. 30 let úspěchů, 30 let výkonu, 30 let modré barvy. Na oslavu této ikonické tenisové rakety se společnost Babolat vrátila k jednomu z klíčových prvků rakety Pure Drive. Modrá barva je již 30 let znakem síly, všestrannosti a modernosti. Zhustili jsme všechny modré barvy od prvního vydání v roce 1994 a pomocí inovativního procesu malování jsme vytvořili náhodný design odstínů modré. Model Pure Drive 30th Anniversary je určen pro hráče, kteří hledají výkonnou, všestrannou a obratnou tenisovou raketu. Tato všestranná tenisová raketa vám poskytne jedinečný pocit při každém úderu, při každém vítězném úderu a při každém vítězství, stejně jako tomu bylo po celých 30 let.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 300 g
VZOR VÝPLETU: 16/19
VELIKOST HLAVY: 645 cm²
VYVÁŽENÍ: 320 mm
DÉLKA: 685 mm

 

POUŽITÉ TECHNOLOGIE

SWX PURE FEEL - Nová technologie s rozšířeným obalem technologie SMAC, nejmodernějším systémem filtrace vibrací integrovaným ve složení lay-upu, poskytuje bezkonkurenční pocit při dopadu míče a jedinečný zvuk při každém úderu.

ELLIPTIC FRAM - Konstrukce GT zajišťuje vynikající stabilitu při dopadu míče.

FSI CONTROL (Frame String Interaction Control) -  Jedná se o technologii, která kombinuje užší vzor strun (pro větší kontrolu) se systémem Woofer, který prodlužuje dobu kontaktu mezi míčkem a strunami pro větší cit.

 

 
 

7299,- s DPH

Cena od 2 kusů:
6900,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: