Alien Pros tenisová omotávka X-DRY PLUS Numbers

Popis produktu:

Vrchní omotávky kolekce X - DRY / X - DRY Plus jsou vyrobeny z pružného, savého a moderního polyuretanu, díky jehož vlastnostem se za žádné situace nemusíte obávat vyklouznutí rakety.
Díky inovativním postupům při výrobě a vysoké kvalitě použitých materiálů, jsou omotávky kolekce X - DRY / C - DRY Plus maximálně absorbční k potu a veškerým tekutinám, skvěle přilnou k ruce  a jejich povrch je příjemný na dotek. Svrchní materiál poskytuje pocit stále suchého povrchu a díky této vlastnosti jsou omotávky kolekce X - DRY a X - DRY Plus vhodné pro ty hráče, kteří chtějí od omotávky maximální pocit suchého povrchu. Všechny použité materiály jsou netoxické a ve vodě rozpustitelné a tím pádem jsou i šetrné k životnímu prostředí.
Nejen díky svým perfektním vlastnostem, ale také díky nápaditému a modernímu designu, jsou vrchní omotávky kolekce X - DRY / C - DRY Plus skvělým doplňkem pro všechny, kteří se nebojí odlišit a chtějí dát raketě barvu.
Omotávky kolekce X - DRY / X - DRY Plus jsou vhodné jak pro začínající a rekreační hráče, tak i pro profesionální tenisty.

Rozměry:
Délka: 1100 mm
Šířka: 27 mm
Tloušťka: 0,75 mm


89,- s DPH

Cena od 2 kusů:
85,-


Dostupnost
kusů: