Babolat tenisová raketa PURE STRIKE 100 2024

Popis produktu:

Jste všestranný hráč, který rád přebírá kontrolu nad volejem tím, že vrací míč do různých částí soupeřova kurtu a mění trajektorie úderů?

Tenisová raketa Pure Strike 100 16/19 poskytuje dokonalou rovnováhu mezi kontrolou, dynamikou a odpouštěním, která vám umožní rozvíjet svou hru s naprostou jistotou. Čtvrtá generace tenisové rakety Pure Strike 100 těží z nejlepších technologií, které vám poskytnou ještě větší kontrolu a cit při úderu. Vezměte tuto raketu do ruky a nechte na kurtu rozproudit svou kreativitu! Nový upravený vzhled raket! 

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 300 g
VZOR VÝPLETU: 16/19
VELIKOST HLAVY: 645 cm²
VYVÁŽENÍ: 320 mm
DÉLKA: 685 mm

 

POUŽITÉ TECHNOLOGIE

NFTECH - Přídavek přírodních lněných vláken umístěných na 3/9h rakety. Dále zajišťuje optimální filtraci vibrací pro čistý pocit při úderu. Len také vytváří tlumený zvuk pro ještě kontrolovanější pocit.

CONTROL FRAME TECHNOLOGY - Tato technologie, vyvinutá pro maximální kontrolu, kombinuje stabilitu čtvercového rámu s dynamikou standardního eliptického rámu.

FSI CONTROL (Frame String Interaction Control) -  Jedná se o technologii, která kombinuje užší vzor strun (pro větší kontrolu) se systémem Woofer, který prodlužuje dobu kontaktu mezi míčkem a strunami pro větší cit.


5699,- s DPH

Cena od 2 kusů:
5499,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L1
kusů: