Babolat tenisový bag RH X6 PURE STRIKE 2024

Popis produktu:

Jedná se o novou generaci tenisových bagů v provedení Pure Strike! Bag umožňuje stát ve vzpřímené poloze! Praktický bag pro 6 raket ve zcela novém designu. 

Bag je rozdělen do 2 velkých oddílů. Do samostatného odvětrávaného oddílu můžete uložit také 1 pár bot. Inovativní systém nošení s popruhy pro nastavení zátěže a exkluzivními ramenními popruhy, které stabilizují tašku na vašich zádech. Díky svému elegantnímu a dynamickému designu poskytuje bag na rakety RH 6 Pure Strike dokonalou kombinaci stylu a výkonu pro všechny zápasy.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

OBSAH: 70 L
ROZMĚRY: 80 x 34 x 35 cm

 

VÝHODY

PRŮHLEDNÁ PŘIHRÁDKA NA BOTY - Díky nové průhledné přihrádce na boty můžete rychle zkontrolovat, zda máte sbalené boty. Přihrádka na boty je bezešvá a vodotěsná, takže ji můžete v případě potřeby snadno vyčistit. Je také odvětráván směrem ven, což zabraňuje šíření pachů do jiných částí tašky.

 

ODOLNÝ IZOLOVANÝ PROSTOR - Nová EXTRA odolná, lehká, recyklovatelná a nebarvící izolační tkanina, která ochrání vaše rakety před širokou škálou teplot a teplotních výkyvů.

 

ABSOLUTNÍ KOMFORT - Batoh RH 6 Pure Strike je vybaven novým nosným systémem s popruhy pro nastavení zátěže a exkluzivními ramenními popruhy, které stabilizují batoh na zádech (přibližují ho k těžišti) a slibují optimální pohodlí.

 

OPTIMÁLNÍ OCHRANA - Abychom zajistili optimální ochranu, zvolili jsme odolnější recyklovaný materiál. Co se týče vnitřku tašky, těží z našeho nového bílého, mimořádně odolného izotermického materiálu, který udrží vaše lana napnutá a ochrání je před velkými výkyvy teploty a vlhkosti. teploty a vlhkosti.

 

URČENÉ PRO TENIS - Pro tento model RH 6 Pure Strike jsme vyvinuli tak, že může stát vzpřímeně. Při každé změně strany tak budete mít snadnější přístup ke svému vybavení.


3290,- s DPH


Dostupnost
kusů: