Suprawel Dynamic Protein - vanilka

Popis produktu:

Dynamic protein SUPRAWEL je důležitý regeneračního doplněk stravy pro sportující děti od 6 let. Může být využíván i u dětí s nízkou hmotností. Obsahuje vyšší množství bílkovin, vitamínů a minerálů, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí.

SUPRAWEL je proteinová směs s vysokým obsahem nativní mléčné bílkoviny a rýžové bílkoviny, která je doplněna o řadu přídavných látek jako je vlákninasacharidy a je vhodný zejména pro sportovně vytížené juniory. Doporučuje se užívat 30 minut po fyzické zátěži, či přes den jako svačina.

Protein má navíc zvýšený obsah vitaminů A, B, C, D, E, K, B1, B2, B3, B5, B6, B12, kyselinu listovou, Biotin(H) vápníku, draslíku, hořčíku, mědi, zinku a mastným omega kyselin, které přispívají k účinnosti přiváděných živin. Je také bohatý na antioxidanty, které chrání organismus před negativním vlivem volných radikálů.

    • 100% čistá bílkovina bez reziduí
    • Nativní MPI se pasterizuje pouze jednou, peptidy bohaté na cystin tak nejsou
    • Nativní forma přispívá k dobré stravitelnosti a přídavek čekankové vlákniny příznivě ovlivňují trávicí trakt
    • Příjemná chuť
    • V porovnání s běžným mléčným proteinem je blíže k aminokyselinovému spektru lidského mléka
    • Lepší konzistence
    • Množství: 750 g
    • Dávkování: dle tabulky (věk, kg)

 

Složení: sušené mléko, syrovátková bílkovina, rýžová bílkovina, čekanková vláknina, slunečnicový olej, aroma, zahušťovadlo: guarová guma E412, maltodextrin, emulgátor: sójový lecitin E322, směs vitamínů a minerálních látek: vitamín A (retinyl-acetát), vitamín D (cholekalciferol), vitamín E (D-α-tokoferyl-acetát), vitamín K (fyllochinon), vitamín B1 (thiamin‑mononitrát), vitamín B2 (riboflavin), niacin (nikotinamid), kyselina pantothenová (D-pantothenát vápenatý), vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), vitamín B12 (hydroxokobalamin), vitamín C (kyselina L-askorbová), biotin (D-biotin), železo (fumarát železnatý), hořčík (oxid hořečnatý), mangan (glukonan manganatý), selen (seleničitan sodný), zinek (citrát zinečnatý), chrom (chlorid chromitý), měď (glukonan měďnatý), jód (jodičnan draselný); sladidlo: steviol-glykosidy E960.

Může obsahovat stopy: vajec


1190,- Kč

990,- s DPH


Dostupnost
kusů: