Pro 2 Internal tenisový nahrávací stroj

Popis produktu:

 

 

Tenisový nahrávací stroj Spinfire Pro 2 je ideální parťák pro každého tenisového nadšence (ať už amatéra nebo profíka), kterému pomůže na kurtu zlepšít svůj výkon a schopnosti.

Stroje Spinfire Pro 2 mají oproti jiným strojům vnitřní oscilaci, díky čemuž se neotáčí celý stroj a Vy tak nemůžete předvídat dráhu vystřeleného míčku. Díky unikátní konstrukci nabízí kapacitu až pro 200 tenisových míčků, jednoduše se složí a díky jeho nízké hmotnosti, kolečkům a vysouvacímu madlu pro Vás nebude problém jej jednoduše a kdykoliv přemístit. Co se týká funkcí, stroj Spinfire nabízí nastavení horizontální & vertikální oscilace, funkci 2 line drill, extrémní spin, LCD displej a dálkové ovládání pomocí ovladače, který je součástí balení. Stroj Spinfire Pro 2 nabízíme ve dvou verzích – s interní nebo externí baterií. Díky možnosti externí baterie je stroj lehčí a Vy máte možnost převážet pouze baterii na dobití.

Extrémní spin: stroje Spinfire mají vrhací kolečka s extrémně přilnavým povrchem, díky kterému jsou schopné vytvořit ideální horní (topspin) i dolní rotace (slice). Spin si jednoduše nastavíte podle své hráčské úrovně – pro začátečníky nižší úrovně spinu, pro pokročilé vyšší úrovně spinu.

Two Line Drill: Spinfire Pro 2 nabízí jak zcela náhodný směr nahrávky, tak i užitečnou funkci Two line drill. Jakmile nastavíte tuto funkci, míčky již nebudou létat náhodně, místo toho stroj bude nahrávat střídavě na forehandy a backhandy. Tato funkce může být dále nastavená na tři úrovně dle zkušenosti hráče (přímá, střední, široká). Můžete také nastavit časování mezi jednotlivými nahrávkami. Pro extra obtížnost můžete zároveň nastavit vertikální oscilaci pro různé výšky nahrávky.

Doplňky pro stroj: rychlonabíječka, AC adaptér, kryt, přenosná taška

Funkce:
- maximální rychlost 130 km/h
- minimální rychlost 32 km/h
- extrémní topspin & slice
- interval mezi míčky 2 až 15 vteřin
- horizontální (široká & střední) a vertikální oscilace
- životnost baterie 3 – 8 hodin
- doba nabíjení: cca 11 hodin
- napájení 100 V - 240 V
- kapacita pro 200 míčků
- hmotnost 24,5 kg
- včetně dálkového ovladače
- funkce 2 line drill (široká, střední & přímá)
- rozměry pro uskladnění: 49 x 51 x 67 cm
- 2-letá záruka

Parametry
dálkové ovládání: ano funkce 2-line: ano oscilátor: ano rotace: ano podvozek: ano země původu: Čína

 


66590,- Kč

58625,- s DPH


Dostupnost
kusů: