Yonex badmintonová raketa NANOFLARE 001 FEEL - zlatá

Popis produktu:

Výjimečná repulse a nepřekonatelná rychlost, to vše a ještě víc je řada NANOFLARE.

Navrženy pro zlepšení švihu a lepší manévrovatelnost, rakety NANOFLARE vynikají svojí rychlostí a skvělým přenosem energie na míč. 

Technické parametry

Hmotnost rakety 5U (⌀ 78 g)
Velikost gripu G4
Materiál - hlava rakety Graphite
Materiál - shaft rakety Graphite
Tuhost rámu Extra pružný shaft

Technologie rakety

ISOMETRIC - Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.

CONTROL SUPPORT CAP - Technologie Control Support Cap poskytuje o 88 % širší plochu úchopu než u běžných raket. Zajišťuje tak možnost kratšího držení a rychlejší manévrování s raketou, což ocení především hráči párových disciplín.

SLIM SHAFT - Rakety s technologií Slim Shaft se vyznačují tenkým rámem rakety, který snižuje odpor vzduchu, a tím umožňuje rychlejší švih i razantnější údery.

AERO Frame - Snižuje odpor vzduchu a umožňuje rychlejší švih.

SONIC FLARE SYSTEM - Nová generace karbonových vláken TORAYCA M40X, vyvinutých společností Toray Industries, byla zkombinována se Super H.M.G. a High Modulus Graphite. Díky kombinaci těchto tří materiálů vznikla hlava rakety s obrovskou dávkou energie.


1500,- Kč

1199,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
G4
kusů: