Yonex badmintonová raketa ASTROX 99 PLAY - červená

Popis produktu:

Série raket ASTROX je navržena speciálně pro agresivní styl hry. Díky drtivému útoku s neuvěřitelně příkrými smeči dominuje v každém zápase. 

ASTROX 99 je silová raketa s vyvážením do hlavy. Je známá tím, že dokáže vygenerovat obrovskou sílu, tolik potřebnou pro tvrdou smeč, je však pomalejší v návratové fázi. V reakci na tuto skutečnost začala firma Yonex pracovat ruku v ruce s Kento Momotou na vytvoření rakety, která by mu poskytla jak sílu, tak schopnost přeměňovat obranné údery v útočné. 

Nové ASTROX 99 jsou vybaveny technologií pro ty nejtvrdší smeče - POWER-ASSIST BUMPER, díky které je přeneseno maximální množství síly z horní části rakety na míč. Pro zlepšení obranných úderů jsou na bocích rámu strategicky umístěny průchodky Wide Diameter Grommets, které umožňují lepší posun strun při úderu.

 

Technické parametry

Hmotnost rakety 4U (⌀ 83 g)
Velikost gripu G5
Materiál - hlava rakety Graphite
Materiál - shaft rakety Graphite
Tuhost rámu Středně tuhý shaft

Technologie rakety

ISOMETRIC - Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.

SLIM SHAFT - Rakety s technologií Slim Shaft se vyznačují tenkým rámem rakety, který snižuje odpor vzduchu, a tím umožňuje rychlejší švih i razantnější údery.

POWER-ASSIST BUMPER Technologie speciálně navržená pro ty nejtvrdší smeče. Díky POWER-ASSIST BUMPER je přeneseno maximální množství síly z horní části rakety na míč. Zároveň je podpořena funkce technologie Rotational Generator System.


2000,- Kč

1649,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
G5
kusů: