Babolat tenisová raketa Pure Aero Rafa 2023

Popis produktu:

Pokud jste stejně jako Rafa odhodláni bojovat o každý bod, je pro vás tato tenisová raketa Pure Aero Rafa druhé generace jako stvořená.

Tato raketa je ještě více zářivější a dynamičtější, byla navržena s Rafou a pro Rafu. Je také o několik gramů lehčí (290g), s vyváženější hlavou a otevřenějším vzorem strun než u modelu Pure Aero.

 

ROTACE

Zahrajte perfektně každý úder a nechte soupeře běhat po kurtu. Pure Aero Rafa nabízí bezkonkurenční výsledky. Díky působivé stabilitě vám tato tenisová raketa umožní plně se věnovat míčku. Díky systému Woofer, vyvážení těžké hlavy a otevřenějšímu vzoru strun než u modelu Pure Aero vám tato tenisová raketa poskytne větší váhu za míčem, abyste mohli zatlačit soupeře zpět a dominovat v každé výměně.

 

SÍLA

Pošlete soupeře zpět za základní čáru a zvyšte svou sílu s novou tenisovou raketou Pure Aero Rafa. Tato raketa, speciálně navržená s tužším rámem a vyváženější hlavou, vám pomůže udávat tempo na kurtu silnými údery.

 

CIT

Skvělý zvuk, který vyzařuje surovou sílu a přispívá pro lepší pocit při trefení.

 

Technické parametry

Délka: 686 mm

Hmotnost rámu: 290 g

Velikost hlavy: 645 cm2

Vzor výpletu: 16x19

Vyvážení: 320 mm 

 

Použité technologie

  • FSI SPIN: Otevřený vzor strun pro maximální rotaci. 
  • AEROMODULAR³: AERODYNAMICKÝ RÁM, který integruje nárazník a průchodky do hlavy rakety, což umožňuje rychlejší švih a větší rotaci.

7499,- Kč

5290,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: