Head tenisová taška GRAVITY R-PET SPORT BAG

Popis produktu:

Tohle není žádná běžná taška na rakety. TAŠKA NA RAKETY GRAVITY R-PET SPORT BAG je vyrobená z recyklovaných PET lahví a nemá tvar tradiční tašky na rakety.

Zato má moderní, městský vzhled, který vás potěší na kurtech nebo ve městě. Tašku podporovanou Alexanderem Zverevem a Ashleigh Barty si oblíbí ti, kdo hrají s raketami GRAVITY, ale také hráči, kterým záleží na životním prostředí stejně jako na stylu, a také každý, kdo vyžaduje moderní a multifunkční tašku.

GRAVITY R-PET SPORT BAG je o něco menší než GRAVITY R-PET DUFFLE BAG. Má také nastavitelné oddělovače, které se uvnitř připevňují k suchým zipům, které jsou bezpečné pro oblečení. Do tašky se vejde až šest raket a najdete v ní i přihrádku na obuv a několik vnitřních a vnějších kapes na příslušenství. GRAVITY R-PET SPORT BAG má nastavitelné popruhy jako u batohu, takže se jedná o vysoce funkční tašku. GRAVITY R-PET SPORT BAG je důkazem, že značka HEAD si uvědomuje odpovědnost za větší udržitelnost a pomáhá chránit planetu. Cedulka je navíc vyrobena z recyklovaného papíru a připevněna provázkem z konopí.

 

• Vyrobena z recyklovaných PET lahví
• Lze snadno přizpůsobit díky nastavitelným oddělovačům
• Pojme až 6 raket
• Cedulka z recyklovaného papíru s provázkem z konopí 

 

Rozměry bagu: 71 x 30.5 x 42 cm
Objem:  67 L
Složení materiálu (vnitřní): 100% r-PET
Složení materiálu (vnější): 70% rPET / 30% r-PVB


3090,- Kč

2529,- s DPH


Dostupnost
kusů: