Yonex tenisová raketa VCORE PRO GAME - 270g

Popis produktu:

Přivíteje novou generaci tenisových raket Yonex VCore Pro. 

Rakety řady VCore Pro obsahují revoluční grafit Namd. Jedná se o vylepšenou konstrukci krku rakety, která se vyznačuje optimálním točivým momentem spojeným se strukturou průchodky, která podporuje efektivní přenos energie pro ještě vyšší rotaci míče, což má za následek 4% větší rotaci, 2,7% vyšší rychlost a o 10 cm vyšší odrazivost. Skvělá kontrola rakety, vyšší odskok, vysoká rychlost drtivá síla, to vše můžete očekávat od série raket YONEX NEW VCORE PRO. Díky novému materiálu Namd a vylepšenému designu krčku rakety je agresivní spin největší zbraní této řady. Tato série cílí na zkušené hráče a nadějné juniory, kteří se snaží do své hry přenést více kontroly. Tenisté, kteří mají potřebné technické dovednosti a preferují tradiční rámy tak budou absolutně nadšeni z této řady.

Technické parametry

Hmotnost rakety 270 g
Tuhost rámu 64
Barva zelená/ fialová
Velikost hlavy 100 sq.inch
Vyvážení rakety 345 mm
Délka rakety 27.0 inch
Materiál 2G-Namd Flex Force, Flex Fuse, VDM, H.M Graphite
Šířka rámu 23.0 mm / 24.0 mm / 23.0 mm
Hustota výpletu 16/19

Použité technologie

ISOMETRIC - Vytvořený společností Yonex v roce 1980. Průlomová technologie zvyšující Sweet Spot (optimální úderová plocha) až o 7%. 

VDM (Vibration Dampening Mesh) - Tento pružný materiál ze síťoviny je integrován do rukojeit a snižuje nežádoucí vibrace až o 30%.

3D VECTOR SHAFT - Hlubší drážky v 3D Vector Shaftu zlepšují tuhost rakety, eliminují kroucení rámu a o 20% tak zvyšují jeho čelní stabilitu v porovnání s běžnou raketou. 3D Vector Shaft přináší precizní kontrolu a větší „bite“ vašich úderů.

LOCK BOOSTER System - Nový Lock Booster System s větším počtem průchodek směrem k vrcholu rakety. Výplet je v průchodkách skvěle zasazen a tím zajistí větší sílu a úžasnou rotaci Vašich míčků.

SUPER CUSHION GRIP - Super Cushion Grip minimalizuje vibrace při úderech a tím pomáhá společně se Shockless Grommet v lepší ochraně zápěstí, lokte a ramene.

NAMD - Jedná se o zcela nový materiál, který výrazně zlepšuje přilnavost grafitových vláken a pryskyřice připojením nanomaterálů přímo k těmto grafitovým vláknům. Namd kombinuje měkké a tvrdé "vlastnosti", dává shaftu větší pružnost a odolnost vůči kroucení a napomáhá tak k agresivním úderům a útočným spinům.

2G-NAMD FLEX FORCE - Oproti běžnému grafitu, který při vysoké rychlosti švihu tuhne, je nový materiál NAMD schopen udržet si skvělou pružnost i při tvrdém nárazu míčku do rakety. Nový FlexForce grafit má strukturu uhlíkových nanotrubiček, které grafit drží pevně pohromadě a snižují tak nežádoucí ztráty energie. 

EXTENDED SHAFT - Vylepšený design pro dosažení nejlepšího spinu. Díky delšímu shaftu, tenčímu rámu a sníženému krčku je zajištěn vyšší spinový potenciál. Raketa poskytuje až o 36 % větší pružnost.

FLEX FUSE - Technologie pro vyšší pružnost pružnost a cit. Polymer absorbující nárazy je integrován do rámu, čímž je zajištěna vyšší pružnost rakety. Zároveň funguje jako tlumič a filtruje tak nežádoucí vibrace.


4500,- Kč

3699,- s DPH

Cena od 2 kusů:
3599,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L1
kusů: