Yonex tenisová raketa VCORE FEEL TANGO 250g

Popis produktu:

Tato řada je již šestou generací oblíbené série VCORE. 

Kromě krásného designu nabízí tyto rakety nejmodernější technologie. Díky inovativním materiálům byly vytvořeny pružné a extrémně rychlé tenisové rámy, které navýší o 5,3 % možnost spinové hry o další 3 % strmější úhel dopadu. Nová konstrukce rámu významně navyšuje razanci úderů a umožňuje vyšší spinovou hru. Nejširší část rámu je posunuta směrem k hornímu okraji a zajišťuje tak větší pohyb strun v horní a střední části hlavy rakety. Nová řada tenisových raket VCORE TANGO vyniká snadnou ovladatelností a to díky snížené tloušťce horního rámu o 3 %. Výsledkem je tak zvýšená razance úderů při současném zachování jejich kontroly.

 

Technické parametry

Hmotnost rakety 250 g
Velikost gripu G0, G1, G2, G3
Barva červená
Velikost hlavy 100 sq.inch
Vyvážení rakety 345 mm
Délka rakety 27.0 inch
Materiál 2G-Namd Flex Force, H.M. Graphite, VDM
Šířka rámu 24.0 mm / 26.0 mm / 22.0 mm
Hustota výpletu 16/18

Technologie rakety

ISOMETRIC - Vytvořený společností Yonex v roce 1980. Průlomová technologie zvyšující Sweet Spot (optimální úderová plocha) až o 7%. 

AEROFIN - Pro rychlejší ovladatelnost a švih. Speciální drážky ve spodní části hlavy rakety pro rychlejší údery a spin. 

AERO TRENCH - K dosažení vyšší rychlosti hlavy rakety při spinových úderech a snížení odporu vzduchu ukrytím průchodek v horní části hlavy rakety. 

VDM (Vibration Dampening Mesh) - Tento pružný materiál ze síťoviny je integrován do rukojeit a snižuje nežádoucí vibrace až o 30%.

3D VECTOR SHAFT - Hlubší drážky v 3D Vector Shaftu zlepšují tuhost rakety, eliminují kroucení rámu a o 20% tak zvyšují jeho čelní stabilitu v porovnání s běžnou raketou. 3D Vector Shaft přináší precizní kontrolu a větší „bite“ vašich úderů.

SUPER CUSHION GRIP - Super Cushion Grip minimalizuje vibrace při úderech a tím pomáhá společně se Shockless Grommet v lepší ochraně zápěstí, lokte a ramene.


4200,- Kč

3299,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: