Yonex tenisová raketa EZONE TOUR 98 - 315g

Popis produktu:

Již šestá generace raket EZONE se pyšní maximálním pohlcením nežádoucích vibrací a největším sweet spotem v historii této řady. 

Rozšířením rakety v poloze 3 a 9 hodin a změnou úhlů v AERO rámu vzniká lepší cit při odpalu a to i při nečistě trefených úderech. Pro lepší komfort a stabilitu rámu je v této sérii použit nový materiál TORYACA M40X - velmi pevné a zároveň pružné karbonové vlákno, a zároveň Vibration Dampening Mesh pro minimalizaci nežádoucích vibrací. Raketa hráčky N. Osaka či N. Kyrgiose.

 

 

Technické parametry 

Hmotnost rakety

315 g

Tuhost rámu

62

Barva

modrá

Velikost hlavy

98  sq.inch

Vyvážení rakety

320 mm

Délka rakety

27.0 inch

Materiál

H.M. Graphite, M40X, VDM

Šířka rámu

23 mm / 24.0 mm / 19.0 mm

Hustota výpletu

16/19

 

Technologie rakety

 

ISOMETRIC - Vytvořený společností Yonex v roce 1980. Průlomová technologie zvyšující Sweet Spot (optimální úderová plocha) až o 7%. 

 

AEROSHAPE - Pro komfortnější pocit ze hry je rám rakety Aeroshape zkonstruován v každé části pod rozdílným úhlem. Spodní část je tvrdší a tím pádem stabilnější, naopak horní část je stavěna pro více komfortu......

 

O.P.S. - Nová technologie firmy Yonex. Kulatější hrany shaftu poskytují ideální míru jeho ohybu a širší čelo shaftu zvyšuje celkovou stabilitu rámu. Výsledkem je delší setrvání míče na výpletu, což umožňuje vyšší rotaci úderů a především lepší kontrolu úderů.

 

Shockless Grommet System - Firma Yonex zabudovala otřesuvzdorné průchodky po stranách a spodní části rámu. Tím se minimalizuje svalová únava během dlouhé hry a současně se tak chrání zápěstí, loket a rameno proti přenášení vibrací.

 

Super Cushion Grip - Super Cushion Grip minimalizuje vibrace při úderech a tím pomáhá společně se Shockless Grommet v lepší ochraně zápěstí, lokte a ramene.

 

LINER TECH - Napomáhá k optimalizaci úderů, které jsou zasaženy mimo střed rakety. 

 

VDM (Vibration Dampening Mesh) - Tento pružný materiál ze síťoviny je integrován do rukojeit a snižuje nežádoucí vibrace až o 30%.

 

M40X - Do krku je přidán silný, elastický grafit pro zlepšení stability rámu. Pro ještě vyšší pevnost a stabilitu rámu.


5300,- Kč

3999,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L3
kusů: