Dunlop tenisová raketa CX 200 LS

Popis produktu:

Raketa Dunlop CX 200 LS je primárně určena pro pokročilé hráče, juniory a hráče, kteří se chtějí neustále zlepšovat. 

Můžete hrát razantnější a výkonnější hru, ale zároveň máte vynikající kontrolu a pocit z každého úderu. Raketa CX 200 LS je lehká a přesná.

Konstrukce SONICCORE s materiálem od BASF lze účinně snížit riziko zranění. Rakety řady CX požívá mimo jiné hráč ATP Kevin Anderson či Jamie Murray.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

HMOTNOST (BEZ VÝPLETU): 290 g 

VZOR VÝPLETU: 16x19

VELIKOST HLAVY: 632 cm²  

VYVÁŽENÍ: 325 mm 

DÉLKA: 686 mm  

RÁM: 21,5 mm

TUHOST: 64

 

POUŽITÉ TECHNOLOGIE

Flex Booster = Přesnost a komfort

Umožňuje hráčům vychutnat si nižší tuhost rakety, protože tato vysoce elastická vrstva tlumící vibrace v oblasti krčku odfiltruje všechny negativní vibrace. Díky tomu se tuhost raket CX sníží o 5% – 10%. Méně tuhosti vytváří raketu, u které má hráč měkčí a pružnější pocit, aniž by chyběl výkon CX raket. Dále získáte pohodlí, abyste měli kontrolu nad každým úderem.

Sonic Core a Infinegry BASF = Pro tvrdší a čistší údery

Sonic Core jádro rámu vyrobené z Infinergy tlumí nárazový šok a snižuje vibrace rámu až o 37%, což poskytuje  vynikající cit a pohodlí při  úderu. In fi nergní  pěna vyvinutá firmou BASF je první světovou E-TPU pěnou poskytující mnohem lepší odrazové vlastnosti oproti původním materiálům Sonic Core. Zvyšuje odraz až o 46 % oproti standardním materiálům

Power Grid Stringtech = Lepší kontrola, větší razance a rotace
Moderní hráči používají větší spin, zasahují míč směrem k horní části hlavy rakety. PowerGrid StringTech vytváří o 30% větší sweetspot posunutý k horní části hlavy a následně rovnoměrně rozděluje sílu přes celý výplet. Díky tomu získáte lepší kontrolu, razanci a více rotace.

Modern Box Frame 

Hrajte údery s větší razancí, pohodlností a kontrolou díky tenčí přední hraně rámu. To je umožněno větší tuhostí rámu, což zlepšuje sweet spot.  Moderní aerodynamický tvar rámu má ostřejší hrany, dosahuje rychlejší a čistší úder.


5790,- Kč

3390,- s DPH

Cena od 2 kusů:
3190,-


Dostupnost
Vyberte velikost:
L2
kusů: