2x Wilson Clash 100L V 2.0 + 1x Bag Super Tour Clash x15

Popis produktu:

AKČNÍ BALÍČEK! 

S raketou Clash 100L v2, která je lehčí a má stejné lákavé výhody, jaké jsou charakteristické pro sérii Clash, můžete švihat pohodlně a sebejistě.

Tento rám s ohybovými vlastnostmi a unikátní karbonovou konstrukcí FORTYFIVE°, která zajišťuje jedinečnou kombinaci flexibility a stability, osloví diváky, kteří preferují pohodlí pro ruku, lehkou sílu a snadnou ovladatelnost. Přepracované líčení na špičce rámu zvyšuje sweet spot oproti jeho předchozí verzi, což dává hráčům větší prostor pro chyby a větší jistotu, že si mohou jít pro svou ránu v těch největších okamžicích.

 

Technické parametry

Velikost hlavy: 651 cm2

Váha: 280 gr

Napletení: 16x19

Balance: 315 mm

Délka: 68,6 cm

+

Kolekce Clash v2 Super Tour, která je dokonalým doplňkem průkopnické série raket, spojuje bohatý, inovativní design s množstvím výhodných funkcí pro tenisty.

Toto balení Super Tour 15 Pack pojme  15 tenisových raket ve třech hlavních přihrádkách na tenisové vybavení, včetně dvou s výstelkou Thermoguard, která chrání před extrémními teplotami. Mezi další funkce patří dvojice velkých vnějších bočních kapes pro další osobní úložné prostory, kapsa na boty na zip s odvětráváním pro lepší prodyšnost a dvojitý nosný systém pro alternativní způsoby přenášení. Inovativní design této tašky, která se skládá z recyklované polyesterové tkaniny vyrobené z 24 PET lahví, skvěle doplňuje výkonnostní řadu raket Clash v2 se sytě červeným odstínem a vyraženým logem Wilson.

 

Recyklovaná polyesterová tkanina z 24 PET lahví
3 hlavní přihrádky na vybavení (až 15 raket), oblečení a příslušenství
Podšívka Thermoguard ve dvou hlavních přihrádkách chrání obsah před extrémním teplem
2 velké vnější boční kapsy pro uložení osobních věcí
Kapsa na boty na zip s odvětráváním
Zesílené boční panely dodávají větší odolnost
Odnímatelné ramenní popruhy batohu pro další možnost přenášení
Nastavitelné polstrované ramenní popruhy
Poutko z popruhu pro zavěšení
Design doplňuje výkonné rakety Clash v2 se sytě červeným vzhledem a vyraženým logem Wilson

 

Rozměry: 73.5 x 40.5 x 33 cm


14919,- Kč

11790,- s DPH


Dostupnost
Vyberte velikost:
L1
kusů: